Welkom bij K´nijntje&Zippies

 • Peuters ontwikkelen zich bij K'nijntje
 • Ontdekken en ontwikkelen bij Zippies
 • Kinderdagopvang bij K'nijntje is een dag vol plezier
 • 01
 • 02
 • 03
/ 03
 • Peuters ontwikkelen zich bij K'nijntje

  K'nijntje&Zippies levert kwalitatief hoogwaardige opvang voor kinderen van 2 - 4 jaar. Met deze vorm van opvang willen we bereiken dat de kinderen meer op hun leeftijd gerichte activiteiten aangeboden krijgen: het ervaren, het beleven, kringspelletjes, muziek, dansjes, buitenactiviteiten, het bezoeken van de kinderboerderij etc. Op onze verschillende vestigingen worden uiteenlopende activiteiten aangeboden. Bovendien werken wij met de VVE-methode (voorschoolse educatie voor peuters).

 • Ontdekken en ontwikkelen bij Zippies

  Wil je na schooltijd gezellig komen meezwemmen in het mooiste zwembad van Soest? Leuk met je vrienden van de glijbaan? Of basketballen, voetballen, tennisen, volleybal, hockeyen of tal van andere sporten? Of ga je liever dansen, kleding maken, leren vilten, boetseren, solderen, websites bouwen of vrijspelen? Meer zin in koken of bakken? We hebben geweldige kookmogelijkheden! Ook zijn er activiteiten als toneel, film, theater, striptekenen, engels, yoga, werken in de moestuin, bosspelen, portrettekenen en natuurworkshops. Dit zijn een paar van de mogelijkheden bij Zippies ... Nieuwsgierig? Kom, doe mee en ontdek!

 • Kinderdagopvang bij K'nijntje is een dag vol plezier

  Verwacht u binnenkort een kindje of bent u op zoek naar een (nieuw) kinderdagverblijf voor uw kind(eren)? Dan bent u hier aan het goede adres! K'nijntje&Zippies biedt de allerkleinsten een veilige haven, waar veel ruimte is voor ontwikkeling, door persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving en gevarieerde (buiten-)speelmogelijkheden. Onze KDV-vestigingen (onder de noemer K'nijntje) zijn kleinschalig van opzet. Of dat nu is een rustige woonomgeving of in een uitdagende setting als een Integraal Kind Centrum, waar kinderen van 0-12 jaar worden opgevangen.

Onze filosofie & vestigingen

Betrouwbare en uitdagende opvang

Enthousiast

Enthousiast

Persoonlijk

Persoonlijk

Flexibel

Flexibel

Ontwikkeling

Ontwikkeling

 • 01
 • 02
 • 03
/ 03

K'nijntje&Zippies staat voor spelend ontdekken en ontwikkelen in een gezellige, maar ook uitdagende omgeving. De allerkleinsten bieden we een veilige, vertrouwde omgeving, waar ze liefdevol door enthousiaste en bekwame pedagogische medewerkers worden opgevangen in een huiskamerachtige sfeer. Bij de peuters en schoolgaande kinderen ligt de nadruk op het ontdekken van eigen interesses en talenten, en het samenwerken en -spelen met anderen.

Trots op wat wij doen

K'nijntje&Zippies heeft verschillende mooie en uitdagende vestigingen door heel Soest.

Ons concept is uniek, in een huiskamerachtige setting is er veel persoonlijke aandacht voor de kinderen, en worden de grotere kinderen uitgedaagd om al spelend te leren, zich te ontwikkelen en zo te ontdekken wie zij zijn. Binnen onze kinderopvang werken we vanuit de PROUD visie. Kinderdagopvang is in onze ogen ondersteunend aan het gezin en zelfs een verlengde daarvan. Het kind staat daarin centraal! Onze benadering is Positief en Respectvol en gericht op de Ontwikkeling van het Unieke kind waarbij het Durven Doen centraal staat.

photo
 • Positief

  Een positief zelfbeeld is het fundament van de ontwikkeling van een kind. Wij benaderen de kinderen positief, we zijn enthousiast en continu op zoek naar talenten van het kind.

 • Respectvol

  We benaderen kinderen respectvol vanuit de belevingswereld van het kind. We hebben oog voor de eigenheid en individualiteit van het kind.

 • Ontwikkeling

  Elke kind mag zich op zijn of haar tempo ontwikkelen. Kinderen ontdekken door te spelen.

 • Uniek

  Elke kind is uniek en elke situatie is uniek. We accepteren elk kind en zijn/haar situatie onvoorwaardelijk.

 • Doen

  Met verschillende activiteiten stimuleren we kinderen. Activiteiten draaien om het proces, niet om het product. We leggen de nadruk op samen zijn, samenwerken en de ontwikkelingsbehoefte van het kind.

Laatste nieuws

Speciale luierkliko's bij K'nijntje-vestigingen

Wist u dat er in Nederland per jaar maar liefst één miljard babyluiers worden verbrand en dat terwijl recycling mogelijk is! Daarom doet K’nijntje&Zippies mee aan luierrecycling, i.s.m. de gemeente Soest.

Sinds 1 november 2017 staan er bij onze kinderdagverblijven speciale luierkliko´s. Misschien heeft u ze al zien staan, bij zowel K’nijntje Bosstraat, als K’nijntje De Binnentuin en De Dobbelsteen.

Let op: Ouders van onze K’nijntje-vestigingen mogen ook luiers van thuis in deze kliko´s doen, zodat ze worden gerecycled. Gebruik hiervoor de speciale handige luierzakken die je gratis bij ons kunt ophalen.

De kliko´s staan op een handige plek zodat jullie er gemakkelijk bij kunnen.

Meer informatie over de luierrecycling is te vinden op de website van de gemeente Soest (https://www.soest.nl/nieuws/luierinzameling-start-1-november/).

Samen gaan we voor duurzaam!

Over ons

Foto medewerkers KnijntjeZippies

K'nijntje&Zippies is al meer dan tien jaar een begrip in Soest. Jaren geleden stapten wij, eigenaren Ineke van den Bedem en Lauret Uyland de wereld van de kinderopvang binnen.

Ineke als gediplomeerd verpleegkundige en Lauret vanuit de verandermanagement-consultancy. Dit resulteerde in een kwalitatief hoogstaand en bloeiend bedrijf. Ineke startte een kinderdagverblijf aan huis en groeide later door met speciale peuteropvang en meerdere BSO-vestigingen. Lauret kwam met een baanbrekend concept voor 8 tot 12 jarigen. Sinds 2015 hebben K'nijntje en Zippies de krachten gebundeld en hierdoor hebben wij nu een nog groter aanbod op het gebied van kinder-, peuter- en buitenschoolse opvang. Ons doel is om kinderen bij K'nijntje&Zippies het hele jaar door leuke, gezellig en actieve middagen te laten beleven!

Wat u vindt:

 • Het is superleuk om te koken en te knutselen bij Zippies Creatief & Beweging.
  Ella, 6
 • Zippies Huiswerk-begeleiding is a Great Initiative!
  moeder van Britte
 • Wij zijn erg blij als ouders met een opvang zoals Zippies!
  ouders van Loes
 • Zippies Huiswerk-begeleiding is leuk en leerzaam!
  Jennifer, 9
 • Zippies is Fantastic!
  moeder van Jennifer
 • Ik ga graag naar Zippies Sport & Spel, omdat het sportief, afwisselend en gezellig is!
  Megan, 8
 • Zippies Sport & Spel is Vet Cool!
  Hannah-Mae, 9
 • Samen sporten is altijd leuk!
  Niels, 7
 • Bij Zippies Sport & Spel ontdekte ik sporten die super leuk zijn!
  Ward, 12
 • Bij Zippies Creatief & Beweging kan ik alles doen wat ik leuk vind!
  Merel, 9

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg ons

en blijf op de hoogte!

smilyKom doe mee!