Disclaimer

De website van K'nijntje&Zippies is met grote zorg samengesteld. K'nijntje&Zippies (KDV / Peuteropvang en BSO vertegenwoordigd bij KvK als resp. K'nijntje B.V. en Zippies B.V.) doet haar uiterste best om de website zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk te houden. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze internetsite verouderd, incompleet en/of incorrect is. K'nijntje&Zippies kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot - en gebruik van - de site.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. K'nijntje&Zippies behoudt zich te allen tijde het recht om de inhoud van deze site te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te stellen.

Alle op deze site afgebeelde gegevens, teksten, beelden en ander materiaal zijn eigendom van K'nijntje&Zippies. Het is niet toegestaan de inhoud te gebruiken zonder schriftelijk toestemming van K'nijntje&Zippies.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg ons

en blijf op de hoogte!