K'nijntje De Binnentuin

Het nieuw verbouwde Integraal Kind Centrum (IKC) De Binnentuin is onlangs geopend! Dit IKC aan de Willaertstraat 43 in de wijk Overhees biedt opvang voor kinderen van 0-8 jaar. 
Dit betekent dat er onder meer een kinderopvang gehuisvest is, voor kinderen van 0-4 jaar. Het is een uitdagende en gezellige locatie, met veel ruimte binnen en veel buitenspeelmogelijkheden.
samen-kleien
in-de-zandbak
lekker-buitenspelen
  • samen-kleien
  • in-de-zandbak
  • lekker-buitenspelen
  • samen-kleien

  • in-de-zandbak

  • lekker-buitenspelen

  • samen-kleien
  • in-de-zandbak
  • lekker-buitenspelen

IKC

In het IKC op deze prachtig verbouwde locatie middenin Soest, kunnen kinderen het hele jaar door leuke, gezellige en actieve dagen beleven. Het IKC is een uniek concept in Soest. Er is een kinderdagverblijf, een peutergroep, voor- én naschoolse opvang en een school onder één dak. Voor uw kind en uzelf is dit fijn: alles in één vertrouwde omgeving. Het vertrouwde gecombineerd met dé kwaliteit van K’nijntje&Zippies zorgt voor de beste groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw zoon of dochter.

Locatie

De Binnentuin bevindt zich op een centrale locatie in de wijk Overhees, met o.m. de kinderboerderij en de bibliotheek op loopafstand. Voor klein en groter liggen hier mogelijkheden om er op uit te trekken. Wij verzorgen allerlei activiteiten, zodat uw kinderen in een gezellige omgeving in ontwikkelingsbehoefte worden voorzien.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie. Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie uit:
Ilona (KDV)

Ilona (KDV)

Mijn naam is Ilona, ik ben moeder van 2 zoons. Zij zitten bij KDV De Binnentuin. Ik ben werkzaam als Accountmanager Pensioen en mijn hobby’s zijn volleybal, hardlopen, duiken en winterport.

In de Oudercommissie
Sinds 2017 zit ik in de Oudercommissie en vertegenwoordig KDV De Binnentuin. Ik voel me betrokken bij het kinderdagverblijf en wil graag mijn steentje bijdragen aan het plezier en de kwaliteit van het kinderdagverblijf. Ik vind het belangrijk dat de belangen van de ouders en de kinderen worden behartigd. Dat er ook een informeel aanspreekpunt is voor ouders en er wordt toegezien op de kwaliteit. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan op een informele manier leuke momenten met elkaar te delen. Daarin kan de OC ook een centrale rol vervullen.

VACATURE Oudercommissielid BSO De Binnentuin

Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K'nijntje&Zippies? Wilt u de kwaliteit van de opvang bij K'nijntje& Zippies bewaken en uw steentje bijdragen om deze nog beter maken? Meldt u dan nu aan als Oudercommissie-lid van BSO De Binnentuin en behartig de belangen van alle ouders en verzorgers. Voor vragen en/of aanmelding, kunt u een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., o.v.v. vacature Oudercommissie.
De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 60 29 570
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg ons

en blijf op de hoogte!