K'nijntje Bosstraat

Kinderdagopvang K’nijntje Bosstraat is een kleinschalig en flexibel dagverblijf aan huis en is bestemd voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. K'nijntje Bosstraat is de allereerste kinderdagverblijflocatie van K'nijntje&Zippies, opgezet in 2003.

tekeningen-op-deur
locatie3-30-kopie
kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat
  • tekeningen-op-deur
  • locatie3-30-kopie
  • kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat
  • tekeningen-op-deur

  • locatie3-30-kopie

  • kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat

  • tekeningen-op-deur
  • locatie3-30-kopie
  • kindjes-op-rug-drinkend-aan-tafel-Bosstraat

Eén verticale groep

Bij K'nijntje werken we met één verticale groep die plaats biedt aan maximaal 16 kinderen. Doordat we met één groep werken is er veel persoonlijke aandacht voor uw kind en zijn/haar persoonlijke omgeving. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd, interesse en ontwikkeling.

Mooie locatie

Het dagverblijf ligt in een rustige woonomgeving direct aan de parkeerplaats van het NS station Soest-Zuid. Tegenover het dagverblijf is een groot gemeentepark en er is een ruime tuin waar wij veel met de kinderen spelen. In de tuin is ook een dierenverblijf met vissen en een kip. Samen met de kinderen worden deze verzorgd. Tevens zitten we dichtbij de Soesterduinen en we stappen dan ook regelmatig met de kinderen in de bakfiets om even in de duinen te wandelen, om ze kennis te laten maken met de natuur en/of om gewoon lekker te spelen.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!