K'nijntje De Dobbelsteen

Kinderdagverblijf De Dobbelsteen maakt onderdeel uit van een nieuw verbouwd deel van de school De Achtbaan, deze is gevestigd aan de Van Hamelstraat 99 in Soest. Deze locatie bevindt zich in de wijk Klaarwater en is een gezellige locatie met aangrenzend een eigen tuin. Naast deze locatie zit een ruime speelplek met toestellen en veel groen waar we ook met de jongste kinderen naar toe kunnen. We bieden daar de vertrouwde kwaliteit die u gewend bent van K'nijntje.
persoonlijke-aandacht
lekker-hangen
samen-kleien
  • persoonlijke-aandacht
  • lekker-hangen
  • samen-kleien
  • persoonlijke-aandacht

  • lekker-hangen

  • samen-kleien

  • persoonlijke-aandacht
  • lekker-hangen
  • samen-kleien

De Achtbaan

K'nijntje De Dobbelsteen is gehuisvest in basisschool De Achtbaan. Deze locatie biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Er is een kinderdagverblijf, een peutergroep, voor- én naschoolse opvang en een school onder één dak. Voor uw kind en uzelf is dit fijn: alles in één vertrouwde omgeving. Het vertrouwde gecombineerd met dé kwaliteit van K’nijntje&Zippies zorgt voor de beste groei- en ontwikkelingsmogelijkheden voor uw zoon of dochter.

Wilt u uw kind opgeven voor deze vestiging? Dat kan! Neem contact op met K'nijntje&Zippies via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 035-30 39 600.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES - KVK

K'nijntje&Zippies

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

63817144 -32165216 

BEREIKBAAR

Telefoon 
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)
Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!