Verhuizing Zippies Ontdekken, Kennis & Spel

Zippies Kennis & Spel krijgt nieuwe naam én verhuist naar nieuwe locatie

Zippies Kennis & Spel verhuist naar de mooi verbouwde locatie aan de Van Hamelstraat 97-99, middenin Soest. Het concept wordt uitgebreid naar 'Ontdekken, Kennis & Spel' en zal gehuisvest zijn in het Integraal Kind Centrum (IKC) in basisschool De Achtbaan. Het IKC is een uniek concept in Soest, er is een kinderdagverblijf, een peutergroep, voor- én naschoolse opvang en dat alles onder één dak. Zippies Ontdekken & Spel is een concept voor het schoolgaande kind, in de leeftijd van 4-8 jaar. Kinderen kunnen heerlijk op ontdekkingstocht in de diverse ruimten in en om bassischool de Achtbaan. Knutselen, spelletjes, koken en sport & spel behoren tot de vaste mogelijkheden. Zo is er een uitgebreide keuken, waar kinderen naar hartenlust kunnen koken. Daarnaast is een ruimte met een groot podium, waar ze zich uit kunnen leven op het gebied van theater, zang en dans.

In onze gezellige Zippies-ruimte en ontvangsthal zijn er veel mogelijkheden om creatief bezig te zijn. Verder maken we voor beweging gebruik van een leuke speelzaal en prachtige buitenspeelruimte. Ook kunnen de kinderen genieten van onze specials, die met regelmaat worden georganiseerd. Denk aan workshops, zoals Yoga, Film, Theater, Dans, Proefjes of een Muziekervaring. Vanzelfsprekend kunnen de kinderen zelf beslissen of ze mee willen doen.

Zippies Kennis

Zippies Kennis is een concept voor oudere schoolgaande kinderen met een cognitieve focus. Naast de activiteiten van de normale Zippies Ontdekken & Spel, zoals knutselen, koken, sport en spel, hebben deze kinderen toegang tot Remedial Teaching en een gratis lidmaatschap voor een zeer effectief en adaptief programma voor rekenen en taal. De Remedial Teacher begeleidt de kinderen o.a. op het gebied van taal en rekenen, citotraining, plannen en maken van huiswerk, werkstukken maken, spreekbeurten oefenen, programmeren en websites bouwen. Er wordt op een speelse manier gewerkt aan een verbetering van werkhouding. We zien dat dit alles een positieve invloed op de hun zelfvertrouwen, motivatie en vervolgens hun schoolprestaties heeft. Daarnaast zijn er bijzondere activiteiten, zoals workshops Wiskunde, Latijn, Frans, Engels, Duits, Scheikunde, maar ook portrettekenen of samen een film maken. Het belooft een mooie, uitdagende nieuwe Zippies-vestiging te worden, we kijken dan ook reikhalzend uit naar de opening eind augustus!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!