Uniek concept Peutervoetbal weer van start

Na de herfstvakantie starten voetbalvereniging SEC en kinderopvangorganisatie K'nijntje&Zippies met een nieuw seizoen Peutervoetbal, beter bekend als de MiniStars Voetbalacademie. Vanaf maandag 24 oktober a.s. kunnen kinderen van 2 tot 5 jaar op de maandagochtend van 10.45-11.30 uur op een speelse manier kennismaken met de voetbalsport.

Uniek concept

Begin dit jaar kwamen VV SEC en K’nijntje&Zippies samen met dit unieke concept: een voetbalacademie voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De voetbalclubs bieden voetbaltraining doorgaans aan vanaf de leeftijd van 5 á 6 jaar. Voor de jongere kinderen (zowel jongens als meisjes) was er eerder geen mogelijkheid om georganiseerd te voetballen. VV SEC en K'nijntje&Zippies zijn samen in dit gat gesprongen en de MiniStars voetbalacademie bleek een gouden greep!>p

Gouden combinatie

Een mooie samenwerking was geboren: VV SEC zorgt voor de faciliteiten en kinderopvangorganisatie K’nijntje&Zippies brengt haar pedagogische kennis in. Zij wil kinderen zo vroeg mogelijk leren spelen in groepsverband, met als primair doel samen plezier te beleven. De training vindt plaats onder de bezielende leiding van Hans Renes. Renes heeft reeds een lange sportcarrière achter de rug, hij is o.a. 21 jaar bij VVZ 49 werkzaam geweest en tegenwoordig is hij als Hoofd Opleidingen aan VV SEC verbonden. Bovendien verzorgt hij regelmatig clinics voor FC Utrecht. Ook is Renes Zippies-coordinator op de Zippies-vestiging Sport&Spel.

Veiligheid voorop

Renes is erg enthousiast over de MiniStars: "Voor kinderen is het goed om op reeds jonge leeftijd, op een speelse manier, te leren bewegen en samen met ander kinderen te spelen in een veilige omgeving. De drempel om te gaan sporten wordt zo heel klein en dat maakt het mogelijk voor deze kinderen om snel te kunnen instromen bij een sportclub." K'nijntje&Zippies heeft eigen opblaasbare doelen, een opblaasbare boarding en speciale materialen waardoor de kinderen veilig kunnen sporten. "De (emotionele) veiligheid van de kinderen staat uiteraard voorop", aldus Renes.

Belangstelling?

U kunt uw kind opgeven voor het nieuwe seizoen, dat na de herfstvakantie 2016 van start gaat! Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard kunt u hier ook met vragen terecht. Kosten tot aan de kerstvakantie bedragen €49,-.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!