K´nijntje&Zippies start nieuwe PeuterSpelen in de Insingerschool

Vanaf 15 januari starten we met een nieuwe peuterspeelzaal in basisschool de Insingerschool; K´nijntje ’t Kabouterplein genaamd. K’nijntje&Zippies heeft sinds vorig jaar meerdere peuterspeelzalen in Soest (incl. Voor- en Vroegschoolse Educatie), onder de noemer ‘PeuterSpelen’. PeuterSpelen bij De Dobbelsteen en K'nijntje 't Kabouterhofje zijn intussen een groot succes, vandaar een derde vestiging. Met K'nijntje 't Kabouterplein breiden we tevens de fijne samenwerking met de Insingerschool verder uit.

PeuterSpelen

PeuterSpelen staat voor peuterspeelzalen waar uw kind zichzelf kan zijn en wordt gestimuleerd om zich in eigen tempo te ontwikkelen. En waar het heerlijk kan (samen-) spelen en eigen interesses en talenten ontdekken. De sfeer en activiteiten die worden aangeboden zijn afgestemd op leeftijd, interesse en ontwikkeling. Bij PeuterSpelen bieden we kinderen een heerlijk dagdeel vol met leuke, educatieve en peutergerichte activiteiten aan.

Peuterplein

Onze peuterspeelzalen zijn er voor alle kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Met deze vorm van opvang bieden we peuters een veilige haven, met veel persoonlijke aandacht en leuke activiteiten. Daarbij werken wij met de Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)-methode: Peuterplein. Peuterplein biedt inspirerende thema’s voor alle peuters. Het is bedoeld voor kinderen met een ontwikkelachterstand, maar het is ook zeer toegankelijk voor kinderen zónder achterstand. Peuterplein stimuleert alle ontwikkelingsgebieden die voor peuters belangrijk zijn: taal, voorbereidend rekenen, bewegen, fijne motoriek, muziek en sociaal-emotionele ontwikkeling. Het draait, geheel volgens onze visie, om spelend ontwikkelen met zorg en plezier. Raai de Kraai is de vogel van Peuterplein, die van alles met de kinderen meemaakt.

Concreet

Het PeuterSpelen is geopend tijdens schoolweken en is beschikbaar op vier dagdelen: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:15 tot 11:45. Kinderen kunnen voor twee dagdelen komen (regulier PeuterSpelen), kinderen die wat meer begeleiding in hun ontwikkeling nodig hebben (met VVE-indicatie), komen alle vier de dagdelen. In overleg kan hiervan worden afgeweken. Een dagdeel is 3,5 uur en het uurtarief voor het PeuterSpelen bedraagt € 8,86. U kunt, indien u hier aanspraak op kan maken, een vergoeding voor de kosten bij de Belastingdienst aanvragen (Kinderopvangtoeslag). Heeft u hier geen recht op, dan kunt u een tegemoetkoming van de kosten bij de gemeente Soest aanvragen. Wij geven u uiteraard graag uitleg over de te volgen procedure en helpen u met de aanvraag hiervoor.

We hebben nog plek voor nieuwe peuters bij ‘t Kabouterplein! Dus mocht u op zoek zijn naar een gezellige, flexibele en kwalitatief hoogwaardige opvang voor uw peuter, neem dan contact met ons op, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 035-60 29 570.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!