Benefiet filmvoorstelling kinderfilm 'Loenatik, te gek!' op 4 februari a.s.

Op zondag 4 februari a.s. organiseert Ladies’ Circle Soest een filmzondag voor kinderen vanaf 6 jaar, papa’s, mama’s, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s, noem maar op. Om 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur wordt in Filmhuis Artishock de hilarische kinderfilm ‘Loenatik, te gek!’ vertoond. Een kaartje kost € 7,50 inclusief drinken en wat lekkers! Na afloop van de film is er voor elk kind een leuke verrassing.

De opbrengst is bestemd voor het goede doel en gaat naar Stichting Leergeld Soest/Baarn. De film is mede mogelijk gemaakt door K'nijntje&Zippies.

De film 'Loenatik, te gek' wordt op zondag 4 februari a.s. drie keer vertoond, namelijk om 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur in Filmhuis Artishock. Je kunt kaartjes kopen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te sms-en of bellen naar 06-14271221 .

De voorstelling van 16.00 uur is al uitverkocht!

'Loenatik, te gek' is de tweede film over de psychiatrische patiënten Bep Brul, de Majoor, Fats, mevrouw De Haas en dr. Doolittle. Ze zijn noodgedwongen teruggekeerd in de maatschappij nadat de kliniek Zonnedael is opgeheven. Wanneer de groep hoort dat zuster Ten Hoeven ontvoerd is, beginnen ze aan een riskante en prettig gestoorde zoektocht. Dit vervolg op de komische jeugdfilm 'Loenatik: de moevie' uit 2002 is wederom bedacht en geschreven door Martin van Waardenberg en Karen van Holst Pellekaan, die zelf ook terugkeerden in hun rollen van de Majoor en Bep Brul. De films zijn gebaseerd op de VPRO tv-serie 'Loenatik'.

Deze film wordt mede mogelijk gemaakt door K'nijntje&Zippies.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!