Cursus 'Portret maken' voor ouders

K'nijntje&Zippies vindt het belangrijk dat kinderen spelend ontdekken en eigen interesses en talenten ontwikkelen. De kinderen krijgen dan ook dagelijks op al onze vestigingen een mooi palet aan activiteiten aangeboden. Maar vanaf dit jaar willen wij ook ouders graag workshops aanbieden. De eerste workshop die wij aanbieden is 'Portret Maken'.

Het betreft geen traditionele cursus portret maken of portret tekenen. U maakt kennis met een bijzonder concept en unieke techniek. Het eindresultaat is een handgeschilderd en eigentijds portret van uw kind.

De cursus 'Portret Maken' wordt gegeven door Irma den Bode. Zij werkt onder de naam AtelierJIB en heeft de afgelopen jaren twee portretten gemaakt van Koning Willem Alexander voor twee verschillende gemeentes. Er hangt een doek van 150x150 cm in de raadzaal van de gemeente Zeist en in de raadzaal van de gemeente Doetinchem.

Voor de cursus 'Portret Maken' gaan de cursisten dezelfde werkwijze gebruiken; er wordt van een foto een “digitale schets” gemaakt. Dat wil zeggen dat het portret onderverdeeld wordt in een aantal vlakken die een abstracte, maar herkenbare weergave zullen zijn van de originele foto. Deze vlakken zullen vervolgens op canvasdoek overgebracht worden met olieverf.

Bij voldoende aanmeldingen start de workshop na de voorjaarsvakantie 2017 op de woensdagavond van 20.00 tot 21.30 uur op onze vestiging De Achtbaan.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!