Start nieuwe reeks Peutervoetbal maandag 27 maart

Alweer voor de derde keer presenteert K´nijntje&Zippies de Mini Stars Voetbalacademy, beter bekend als Peutervoetbal! Het nieuwe seizoen start op maandag 27 maart a.s. Elf weken lang kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar elke maandagochtend van 10.30-11.15 uur op een speelse manier kennismaken met de voetbalsport.

De training vindt wederom plaats onder de bezielende leiding van onze professionele Zippies-coördinator Hans Renes, die tevens als Hoofd Jeugdopleidingen aan VV Sec is verbonden. Renes is erg enthousiast over de MiniStars: "Voor kinderen is het goed om op reeds jonge leeftijd, op een speelse manier, te leren bewegen en samen met ander kinderen te spelen in een veilige omgeving. De drempel om te gaan sporten wordt zo heel klein en dat maakt het mogelijk voor deze kinderen om snel te kunnen instromen bij een sportclub." K'nijntje&Zippies heeft eigen opblaasbare doelen, een opblaasbare boarding en speciale materialen waardoor de kinderen veilig kunnen sporten. "De (emotionele) veiligheid van de kinderen staat uiteraard voorop", aldus Renes.

Het nieuwe Peutervoetbal-seizoen loopt van 27 maart tot aan de zomervakantie. In de schoolvakanties gaat de training niet door.

Voor kinderen die op de maandag bij K’nijntje aanwezig zijn, zijn er geen kosten aan verbonden.

Voor de kinderen die op een van de andere dagen bij K’nijntje zitten en voor de kinderen van buitenaf, bedragen de kosten € 49,-. Opgeven kan tot en met 22 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kom, doe mee!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!