Feestelijke opening IKC De Achtbaan op woensdag 11 oktober

K´nijntje&Zippies is het afgelopen jaar een inspirerende samenwerking aangegaan met basisschool De Achtbaan. Dit heeft geresulteerd in een uniek concept in Soest, een Integraal Kind Centrum (IKC). Woensdag 11 oktober wordt IKC De Achtbaan feestelijk geopend!

IKC De Achtbaan huisvest een school, kinderdagverblijf, een peutergroep met Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE), en naschoolse opvang en dat alles onder één dak. Wel zo vertrouwd! Leren doe je van elkaar en met elkaar, is het motto van IKC De Achtbaan. Tijdens en na schooltijd staat de ontwikkeling van uw kind niet stil. De benadering is PROUD; Positief en Respectvol en gericht op de Ontwikkeling van het Unieke kind waarbij het Durven Doen centraal staat.

Woensdag 11 oktober a.s. vieren wij van 15.30–18.00 uur de officiële opening van dit unieke concept in Soest. Het is bedoeld voor ouders en kinderen van IKC en Basisschool De Achtbaan en andere belangstellenden. Om 16.00 uur vindt het officiële gedeelte plaats, met medewerking van wethouder Jannelies van Berkel-Vissers. In en om het gebouw vinden vervolgens verschillende (doorlopende) activiteiten plaats, zo is er een luchtkussen, wordt er geknutseld, de kinderen kunnen zich laten schminken, er is een dierenknuffelhoek met konijnen en kippen en 2 pony’s om te berijden. Er worden pizza’s gebakken, er is een sportactiviteit en een demonstratie met 3D-pennen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen op IKC De Achtbaan, waar wij zo ongelooflijk trots op zijn! Wellicht tot woensdag 11 oktober! Hartelijke groet, Ineke van den Bedem, Lauret Uyland en Norbert de Greeff

Directie K'nijntje&Zippies en directeur Basisschool De Achtbaan

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!