Zippies Sport & Spel

Bij Zippies Sport&Spel kunnen de kinderen onder begeleiding van enthousiaste begeleiders een grote variëteit aan sporten doen. Uw kind kan op een gezonde en sportieve manier zijn of haar sportinteresses ontdekken, geheel vrijblijvend natuurlijk. De focus ligt onder andere op samenwerking en fairplay. De locatie, de bekwame enthousiaste begeleiders en het gevarieerde aanbod bij Zippies Sport & Spel geven kinderen vanaf 7 jaar veel mogelijkheden om een geweldige middag te hebben.

spinning-
locatie4-81-kopie
Sport en Spel-
  • spinning-
  • locatie4-81-kopie
  • Sport en Spel-
  • spinning-

  • locatie4-81-kopie

  • Sport en Spel-

  • spinning-
  • locatie4-81-kopie
  • Sport en Spel-

Locatie

De locatie bevindt zich in het sportcomplex Sportboulevard de Engh in Soest. 
Zippies Sport & Spel maakt gebruik van het zwembad, de sporthal, de danszaal, buitensportruimte en de kantine aldaar. Elke dag wordt er een dagprogramma samengesteld met daarin de sportmogelijkheden voor die dag. Met zwemdiploma A en B kan er vrij worden gezwommen. De overige activiteiten die worden aangeboden zijn: voetbal, volleybal, hockey, handbal, honkbal, tennis, basketbal, korfbal, trefbal, slagbal, turnen, zelfverdediging, yoga, boksen, estafette, ringen, trampoline, groene spelen, badminton, snorkelen, bodemduiken, aerobics, waterpolo, vrij zwemmen, flipperen, vlotten bouwen, streetdance, theater, zang en dans, klimsport, rugby, badminton, schaken, spinning, denkspellen, dammen, darten, knutselen en nog veel meer.... 

Kledingvoorschriften

Bal-, vloer- en danssporten
Voor de bal-, vloer- en danssporten is gemakkelijk zittende en vooral luchtige sportkleding aanbevolen. Wat betreft het schoeisel zijn all-round schone fitness schoenen prima om zo veel mogelijk sporten mee te doen.
Zwemsport
Uw kind kan aan alle zwemactiviteiten meedoen als hij of zij goed zittende badkleding aan heeft. Tevens zijn zwemslippers verplicht.
Algemeen
Het is handig om een trainingsjack of vest mee te nemen zodat je in de pauzes niet afkoelt.

De oudercommissie is er voor u!

De oudercommissie heeft als doel de belangen van alle ouders en verzorgers te behartigen en te vertegenwoordigen richting de directie van K'nijntje&Zippies. De taak van de Oudercommissie is om als onafhankelijk orgaan de kwaliteit van de opvang te bewaken. De oudercommissie is tevens van belang als 'open loket' voor alle ouders met kinderen op de KDV en BSO, zodat eventuele goede ideeën en mogelijke verbeteringen snel en doelmatig kunnen worden gecommuniceerd richting (de directie van) K’nijntje&Zippies.  

Hoe is de oudercommissie georganiseerd?

De oudercommissie wordt vertegenwoordigd door ouders van kinderen, die bij K'nijntje&Zippies opvang genieten. Er nemen minimaal twee ouders per vestiging plaats in de oudercommissie. Voor deze vestiging bestaat de Oudercommissie uit:
Marco Bussemaker

Marco Bussemaker

Ik ben Marco Bussemaker, vader van Felien (Zippies Creatief en Sport & Spel) en Timme (Zippies Creatief & Beweging), ik ben getrouwd met Chaska. Ik ben werkzaam als Consultant bij BPM Company en mijn hobby’s zijn: hardlopen en mountainbiken.

In de Oudercommissie
Sinds 2016 neem ik zitting in de Oudercommissie, ik vertegenwoordig Zippies Creatief & Beweging en Zippies Sport & Spel. Dit doe ik uit interesse voor de ontwikkelingen binnen K’nijntje&Zippies. Verder vind ik ouderparticipatie heel belangrijk; naast school is de BSO van grote invloed op de vorming en ontwikkeling van kinderen. Als Oudercommissie vorm je een belangrijke schakel in de wederzijdse communicatie tussen ouders en K’nijntje&Zippies, maar ook tussen ouders onderling. Daarnaast is het gelukkig ook leuk en interessant.

Luc Hoornaert

Luc Hoornaert

Mijn naam is Luc Hoornaert, samen met mijn partner Qurra zijn wij ouders van Robin (Zippies Sport & Spel en Creatief & Beweging) en Amber Lou. Ik ben werkzaam als auteur en wijnimporteur en mijn hobby’s zijn: eten en drinken.

In de Oudercommissie
Sinds 2015 zit ik in de Oudercommissie namens Zippies Sport & Spel en Zippies Creatief & Beweging. Een kind brengt heel veel tijd door op een KDV of BSO, daarom is het zeer belangrijk dat deze voldoet aan de behoeftes van zowel kind als ouders. Door zitting te nemen in de Oudercommissie, kan ik dit van zeer nabij volgen en eventueel zelf suggesties naar voren brengen. De oudercommissie is de link tussen ouders en de opvang en stelt zich kritisch op voordat er veranderingen en dergelijke worden doorgevoerd. Een empathische oudercommissie verdedigt de belangen van het kind en waakt over het goede functioneren van BSO en KDV.

Vacature Oudercommissieleden Sport&Spel

Vacature Oudercommissieleden Sport&Spel

We zijn op zoek naar nieuwe Oudercommissieleden voor Zippies Sport & Spel! Er is plek voor nieuwe enthousiaste ouders! Vindt u het leuk en zinvol om als ouder extra betrokken te zijn bij K'nijntje&Zippies? Wilt u de kwaliteit van de opvang bij K'nijntje& Zippies bewaken en uw steentje bijdragen om deze nog beter maken? Meldt u dan nu aan als Oudercommissielid en behartig de belangen van alle ouders en verzorgers. Voor vragen en/of aanmelding, kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. vacature Oudercommissie.
De oudercommissie werkt volgens een huishoudelijk reglement.

Wat doet de oudercommissie?

De Wet Kinderopvang bepaalt dat de Centrale Oudercommissie adviseert over tal van zaken als, beleid inzake veiligheid en gezondheid, openingstijden, prijzen. Daarnaast kan de oudercommissie uiteraard pro actief punten op de agenda zetten en initiërend zijn. Tevens kunnen er vanuit de directie van K'nijntje&Zippies specifieke vragen voorgelegd worden aan de oudercommissie.
Voor contact met de oudercommissie, kunt u e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag even vermelden om welke vestiging het gaat en of het KDV of BSO betreft.  

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

POSTADRES

Veenbesstraat 2,
3765 BA SOEST

BEREIKBAAR

Telefoon
035 30 39 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (KDV)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (BSO)

Vestigingen

Volg ons

en blijf op de hoogte!